Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

1 daagse code 95 Heftruck

De Opleiding:

Naast het bijschrijven van 7 theoretische uren die meetellen voor de nascholing vakbekwaamheid Code95 ben je tijdens deze opleiding vooral bezig met het rijden van opdrachten op de verschillende heftrucks. De opleiding bevat handige handvaten voor het veilig en efficiënt werken met de heftruck en speciale oefeningen om het eerder geleerde op te frissen. Na het volgen van deze 1 daagse opleiding ben je meer bewust van wat veilig werken inhoudt. Ook ben je op de hoogte van de eigen verantwoordelijkheid wanneer je achter het stuur van de heftruck plaatsneemt. Deze opleiding biedt de beroepschauffeur de mogelijkheid om je certificaat te halen en daarmee voor de toekomst breder inzetbaar te zijn.

VOOR WIE IS DEZE HEFTRUCK HERHALINGSCURSUS BEDOELD?

Deze heftruckcursus is bedoeld voor de heftruckchauffeur die al in het bezit is van een heftruckcertificaat waarvan de geldigheid is of gaat verlopen, en voor personen die een heftruck besturen en al over enige ervaring beschikken. Deze uren worden meegeteld voor code95 (7 theoretische uren)

WAAROM MOET HET CERTIFICAAT VERLENGD WORDEN?

Om te voldoen aan de eisen die de Arbowet en verzekeraars stellen is het noodzakelijk om als hef of reachtruckchauffeur in het bezit te zijn van een geldig certificaat voor zowel de heftruck als de reachtruck. Met deze herhalingscursus wordt de geldigheid van de eerder behaalde certificaten verlengt. Deze opleiding wordt standaard afgesloten met een veiligheidsexamen. Alle heftruckcertificaten hebben een geldigheid van 5 jaar.

Naast her certificering van de reeds genoemde certificaten kunnen wij ook andere certificaten her certificeren na overleg van een kopie van het origineel.

PROGRAMMA

De opleidingsduur bedraagt 1 dag van 07:00 tot 15:00 uur waarbij de theorie en praktijk worden afgewisseld. De nadruk bij deze heftrucktraining ligt op de praktijk.

Inhoud theorieInhoud praktijk
- Veiligheid AI 14 en Arbowet- Dagelijkse controle
- Vakkennis- Bediening en besturing truck
- Lastgrafiek en belasten van truck- Koud stapelen, pallet- en inrijstellingen
- Dagelijkse controle- Laden en lossen van containers en trailers
- Verkeersvoorschriften- Onderhoud batterij en motor
- Schades en kosten- Bewustwording van gevaren en risico`s

Selecteer een datum en locatie

174,95 excl. 21% BTW

Download

Download hier je lesboek ter voorbereiding.
Lesboek Hef- en Reachtruck
  1. De laagste prijs voor je heftruckcertificaat
  2. Op korte termijn plek beschikbaar
  3. 5 uur effectieve praktijktijd
  4. Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  5. Digitaal heftruckcertificaat
  6. Prijs is Inclusief registratiekosten.
  7. Tel mee voor 7 theorie uren na-scholing.