Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug

Welke heftruck cursus past er bij mij?

Antwoord

Welke heftruck certificaten zijn er?

Eigenlijk zit er geen verschil in de heftruckcertificaten bij ons. Wij bieden één soort certificaat die voor elke soort heftruck geldig is of deze nou op benzine of accu rijdt. Let op, deze zijn wel alleen geldig voor een heftruck. Voor een andere machine bijvoorbeeld een reachtruck dien je een geldig reachtruck certificaat te hebben.

Voor het behalen van een geldig certificaat is het van belang jezelf op te geven voor de juiste cursus. Wij hebben namelijk de keuze uit twee soorten trainingen bij de Heftruckconcurrent.

Welke heftruck cursussen zijn er?

Je wil natuurlijk niet te veel voor je certificaat betalen. Je bent op zoek naar een goedkoop heftruckcertificaat maar deze moet natuurlijk wel van de nodige kwaliteit zijn. Dan ben je bij Heftruckconcurrent aan het juiste adres. Wanneer je besluit je heftruckcertificaat te halen bij ons zie je dat wij meerdere mogelijkheden aanbieden in het behalen van je certificaat. Wij hebben namelijk een ééndaagse opleiding en een opleiding in een halve dag.

Maar welke cursus past er nou bij jou?

Dit is afhankelijk van de ervaring die jij hebt met de heftruck. Zoals je misschien al weet is een heftruckcertificaat niet onbeperkt geldig, meer informatie hierover tref je hier. Heb jij nou in het verleden al eerder je heftruckcertificaat behaald en ben je opzoek naar een verlenging? Dan raden we jou aan de halve dag cursus bij ons te volgen. Deze is bedoeld voor personen die al werkzaam zijn met de heftruck en waarvan het certificaat binnenkort zal verlopen. Tijdens deze ochtend wordt gekeken of je alle theorie en praktijk nog goed beheerst. Ook word er aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen. Jullie lopen eerst samen met de instructeur de theorie door om vervolgens te starten met de praktijk. Bij de praktijk heb je 2,5 uur effectieve rij uren waar aandacht word besteed aan je behendigheid met de machine. Aan het eind van deze ochtend zal je kennis worden getoetst door een theorie en praktijk examen. Wanneer je beiden met goed resultaat afrond ben je weer in het bezit van een geldig heftruckbewijs waar je de komende vijf jaar weer mee aan de slag kunt.

Heb jij nou nog geen of weinig ervaring met de heftruck? Dan adviseren wij je de ééndaagse cursus te volgen. Hierbij heb je 5 effectieve praktijk uren om jezelf de heftruck eigen te maken. Je begint deze dag met de theorie en gaat vervolgens meteen de praktijk in. Ook tijdens deze dag zullen je vaardigheden getoetst worden door middel van een theorie en praktijk examen. Wanneer jij alles met succes hebt afgerond heb je aan het eind van deze dag je certificaat verdient en kun je aan het werk met de heftruck. Na vijf jaar is het weer tijd voor een herhaling en kun je jezelf opgeven bij ons voor de halve dag cursus.

Wij geven jou de laagste prijs garantie voor je heftruckcertificaat. Zie je bij een andere aanbieder een lagere prijs? Laat het ons weten, wij willen onze klanten namelijk kunnen voorzien van de beste aanbieding.