Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug

Is incompany certificering ook mogelijk?

Antwoord

In company een heftruckcertificaat behalen?

Wilt u uw medewerkers intern voorzien van een heftruckcertificaat? Dit is ook een optie bij Heftruckconcurrent. Wij werken met verschillende partijen samen die expert zijn op het gebied van interne logistieke opleidingen waarbij kwaliteit op één staat.

Wanneer u als werkgever opzoek bent naar een in company training veilig werken met de heftruck helpen wij u hier graag bij verder. Het is mogelijk om een basis of herhalingscursus heftruck tegen een scherptarief bij u te komen verzorgen. Wat u daarvoor kan doen is een mail sturen naar info@heftruckconcurrent.com. Uw aanvraag word naar één van onze partners verstuurd zodat u de scherpte prijs ontvangt bij uw offerte aanvraag.

Tijdens deze in company trainingen zullen speciale oefeningen gegeven worden die geheel aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf. Daarnaast zal er extra aandacht besteed worden aan de interne risico’s en eventueel routine matig gedrag worden besproken.

Graag ontvangen wij een mail van u met de volgende informatie:

  • Het aantal personen die de training dienen te volgen
  • De ervaring van deze personen
  • Het aantal heftrucks dat u beschikbaar heeft voor de training

Mocht u elders een lagere prijs worden aangeboden voor een in company training heftruck, laat het ons weten. Stuur de offerte naar ons op, dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden.