Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug

Hanteren jullie echt de laagste prijs?

Antwoord

De laagste prijs voor een heftruckcertificaat?

Wij bij Heftruckconcurrent willen onze klanten voorzien van de laagste prijs bij het behalen van het heftruckcertificaat. Ons streven is om de laagst mogelijke prijs te hanteren in de markt van heftrucktraining aanbieders. Dus bij ons betaal je nooit te veel.

Hoe kan het dat jullie zo voordelig zijn?

Doordat wij de laatst beschikbare plaatsen bij trainingen gegeven door onze partners opkopen tegen een scherpe prijs, kunnen wij deze lage prijs weer doorberekenen naar onze eigen klanten. Het voordeel hier is ook dat deze trainingen zeker doorgaan omdat er al genoeg deelnemers zijn. Dus je hebt een goedkoop heftruckcertificaat gevonden en weet zeker dat je snel terecht kunt bij ons.

Wij geven jou de laagste prijs garantie voor je heftruckcertificaat. Zie je bij een andere aanbieder een lagere prijs? Laat het ons weten, wij willen onze klanten namelijk kunnen voorzien van de beste aanbieding.